Kom Proefstuderen bij Psychologie

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Een dag in de collegebanken

Kom Proefstuderen bij Psychologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Goed om te weten

Wij bieden de Bachelor Psychologie in het Nederlands en Engels aan. Ben je benieuwd of de Engelstalige opleiding geschikt is voor je? Dit is je kans om een proefcollege en werkgroep in het Engels te volgen, om te kijken hoe jou dat afgaat. Proefcolleges en proefwerkgroepen worden namelijk aangeboden in beide talen.

Omdat het voor de organisatie van deze dag belangrijk is dat iedereen meedoet van begin tot einde, betekent het dat je d.m.v. je aanmelding akkoord gaat met een deelname aan het hele programma.

Locatie & routebeschrijving