Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij de Academische Pabo

Studievoorlichting

Proefstuderen Academische Pabo

Datum
22 november 2018
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Kom Proefstuderen bij de Academische Pabo en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je maakt kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor Proefstuderen op 22 november. In maart 2019 organiseren we opnieuw Proefstuderen bij de Academische Pabo.

Een ochtend in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen krijg je algemene informatie over de inhoud en organisatie van de Academische Pabo. Bovendien hoor je meer over de arbeidsmarkt. Je volgt een proefcollege en je kunt vragen stellen aan o.a. studenten, docenten en studieadviseurs van de Academische Pabo. 

 

Locatie & routebeschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie