Universiteit Leiden

nl en
Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Studievoorlichting

Proefstuderen

Datum
22 november 2018 - 24 november 2018

Proefstuderen bij een bacheloropleiding

Wil je écht ervaren hoe het is om een bepaalde studie te volgen? Kom dan Proefstuderen!

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren. Samen met andere studiekiezers volg je colleges  bij de opleiding en bespreek je opdrachten die je van te voren voorbereidt. Zo krijg je een diepgaand beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie