Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Online Proefstuderen Biologie

Datum
1 november 2018 - 21 december 2018

Doe mee met online proefstuderen als je overweegt om Biologie te gaan studeren. Deze module is bedoeld voor leerlingen uit 5 en 6 vwo en is gebaseerd op de cursus Biodiversiteit Dier uit het propedeuseprogramma van de opleiding Biologie. In 8 weken komen naast enkele hoorcolleges ook korte teksten en opdrachten aan bod. Door actief met de opdrachten bezig te zijn, krijg je een indruk hoe een cursus er bij de opleiding Biologie uit kan zien. Zo kun je bekijken of deze studie bij je past.

Aanmelden?

Wil je online proefstuderen voor Biologie, meld je dan vóór 24 oktober 12.00u aan. Vanaf 1 november 2018 kun je dan online proefstuderen in je eigen tempo.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie