Studievoorlichting

Online Proefstuderen BFW

1 november 2018 - 28 november 2018

Wat is het?

Tijdens het Online Proefstuderen werk je aan online studiemateriaal en een aantal bijbehorende opdrachten. Hier ga je gedurende een cursusperiode van vier weken gemiddeld twee à drie uur per week zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt toegang tot het materiaal en de opdrachten via de digitale leeromgeving Blackboard. Vanuit de opleiding krijg je (inhoudelijke) begeleiding via Blackboard.

Waarom Online Proefstuderen?

Online Proefstuderen is inhoudelijk representatief voor de opleiding en wordt tweemaal per jaar aangeboden. Door het werken aan het online programma van een opleiding krijg je een beter beeld of deze opleiding geschikt voor je is. Online Proefstuderen is aangepast aan het niveau van 5 vwo.

Voor wie?

• Het Online Proefstuderen is met name geschikt voor 5 en 6 vwo, maar iedereen die overweegt om BFW te gaan studeren is welkom om deel te nemen (dus ook mensen die geen vwo-leerling (meer) zijn).
  • Deze activiteit kan in de Tweede Fase gebruikt worden voor Oriëntatie op Vervolgonderwijs (OVO) en Loopbaanoriëntatie en Begeleiding (LOB): bij een voldoende resultaat ontvangen deelnemers een certificaat van de Universiteit Leiden met vermelding van het aantal bestede studielasturen (slu). Let op: Bij het Online Proefstuderen geldt uitsluitend individuele deelname; het is absoluut niet de bedoeling dat je met anderen samenwerkt.

Deelname aan Online Proefstuderen wordt sterk aangeraden aangezien je dan in een vroeg stadium een beter beeld van de opleiding krijgt. De moeilijkheidsgraad van de opdrachten in Online Proefstuderen wordt door de studenten lager ervaren dan die van de opdrachten van Verplichte Matching. De onderwerpen die aan bod komen zijn echter gelijkwaardig (maar niet identiek).

Aanmelden?

Wil je online proefstuderen voor BFW, meld je dan vóór 24 oktober 12.00u aan via deze link. Vanaf 1 november 2018 kun je dan online proefstuderen in je eigen tempo. Je hebt tot uiterlijk 28 november de tijd om de module af te ronden.