Loop een dagje mee bij Recht en Economie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Op een meeloopdag krijg je een goed beeld van de universiteit, faculteit en de afstudeerrichting Recht en Economie. Je volgt een hoorcollege Rechtsgeleerdheid en een werkgroep Economie. Vanzelfsprekend is er ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Scholieren en studenten zijn van harte welkom op een van de meeloopdagen Recht en Economie.

Het is aan te bevelen om je alvast te orienteren op de studie door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

13:00 uur  Ontvangst Leiden Centraal
13:15 - 14:00 uur  Presentatie Economie en Recht
14:00 - 15:00 uur  Interactief Hoorcolege Economie
15:00 - 16:00 uur  Hoorcollege Burgelijk Recht