Loop een dagje mee bij Nederlands

Studievoorlichting

Meeloopdag Nederlandse taal en cultuur

14 november 2018

Loop een dagje mee bij de opleiding Nederlandse taal en cultuur

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Nederlandse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

10:15-11:00: Werkcollege Taal en communicatie

11:15-13:00: Werkcollege Geschiedenis van de Nederlandse taal

13:15-15:00: Werkcollege Hoe werkt literatuur? Analyse en interpretatie

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.