Loop een dagje mee bij Kunstgeschiedenis

Studievoorlichting

Meeloopdag Kunstgeschiedenis

28 november 2018
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Kunstgeschiedenis

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Kunstgeschiedenis is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

10.45: Overig Verzamelen op Leiden Centraal

11.15: Hoorcollege Westerse Beeldende Kunst en Architectuur - 2000 deel 1

13.15: Hoorcollege Big Media

15.00: Overig Presentatie studie en studievereniging (vrijblijvend)

15.30: Overig Stadswandeling (bij mooi weer)(vrijblijvend)

We verzamelen om 10.45 op Leiden Centraal om gezamenlijk naar de universiteit te lopen voor de hoorcolleges. Na de colleges is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een kleine presentatie over de studie en de studievereniging. Daarna volgt bij mooi weer een stadswandeling.

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.