Loop een dagje mee bij Filosofie

Studievoorlichting

Meeloopdag Filosofie

15 november 2018

Loop een dagje mee bij de opleiding Filosofie

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Filosofie is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

09:00-11:00: Werkcollege Metafysica

12:00-15:00: Hoorcollege History of modern philosophy

De tijden kunnen nog een beetje verschuiven afhankelijk van welke werkgroep je zult volgen. Van tevoren ontvang je een mail met een uitgebreider schema van de dag.

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.