Loop een dagje mee bij Film- en literatuurwetenschap

Studievoorlichting

Meeloopdag Film- en literatuurwetenschap

29 november 2018
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Film- en literatuurwetenschap

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Film- en literatuurwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Programma
We verzamelen om 10.45 om gezamenlijk naar de faculteit te lopen voor de colleges. Tussen de twee hoorcolleges is er ruimte voor een kleine presentatie over de studie en studievereniging. Direct na afloop van het hoorcollege Filmgenres is er een screening van een film die tijdens het college is besproken.

10.45: Overig Verzamelen op Leiden Centraal

11.15-13.00: Hoorcollege Cinema: Realisme en Modernisme

13.00-13.30: Overig Presentatie inhoud studie en studievereniging

13.30-14.30: Overig Stadswandeling Leiden (mits het weer het toelaat)

15.15-17.00: Hoorcollege Filmgenres

17.00-19.00: Overig Filmscreening (vrijblijvend)

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.