Loop een dagje mee bij Arts Media and Society

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Arts Media and Society

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Arts Media and Society is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Programma
We'll gather at Leiden Central Station at 10.45 to walk to the university together. After the two lectures, there'll be a small presentation on the study program and study association. If the weather allows it, there'll be a city walk through Leiden.

10.45: Overig Gathering at Leiden Central Station

11.15: Hoorcollege Modern and Contemporary Visual Art and Photography after 1800

13.15: Hoorcollege Arts in Society

15.00: Overig Presentation study program and study-association (optional)

15.30: Overig City walk (if the weather is good enough)(optional)

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.