Loop een dagje mee

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Afrikaanse talen en culturen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Afrikaanse talen en culturen is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Wanneer
De opleiding Afrikaanse talen en culturen organiseert meeloopdagen op individuele basis. Je kunt je aanmelden door het registratieformulier onderaan deze pagina in te vullen. De opleiding neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Programma

Swahili is een unieke taal om te leren. Wanneer je als meeloper bij dit college zit zal je waarschijnlijk niet veel begrijpen van de taal als je deze nog niet eerder hebt gehoord. Wel is het een leuk college om bij te wonen omdat je merkt hoe snel de huidige eerstejaarsstudenten deze taal al oppikken.

10:00-11:00: Taalcollege Swahili

11:15-13:00: Werkcollege Introduction Languages and Cultures of Africa

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.