Loop een dagje mee bij de Academische Pabo

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Loop een dagje mee met de opleiding Academische Pabo

Tijdens de Meeloopdag van de Academische Pabo volg je een echt college Ontwikkelingspsychologie - een vak dat je in het eerste jaar zal gaan volgen. Verder die dag krijg je van een student een rondleiding door de Faculteit Sociale Wetenschappen en het gebouw van de hogeschool, want de Academische Pabo is de perfecte combinatie tussen praktijk en wetenschap! Je kunt al je vragen stellen en je maakt gelijk kennis met je toekomstige medestudenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de Academische Pabo. Je zal beleven hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden!

Voor 5 of 6 vwo'ers

De Meeloopdag van de Academische Pabo is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 vwo die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag en/of Proefstuderen. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Loop een dagje mee met de Academische Pabo in Leiden en meld je aan!

• 13.30: Verzamelen Leiden Centraal Station
  • 13.45: Rondleiding door de Hogeschool Leiden & Faculteit Sociale Wetenschappen
  • 15:00: College Ontwikkelingspsychologie op de universiteit
  • 17:00: Einde Meeloopdag