Kom naar de Open Dag op 13 oktober

13 oktober 2018
Meerdere locaties
in Leiden

Ontdek welke studie bij jou past

Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op zaterdag 13 oktober van 9:00-17:30 uur kun je tijdens onze Open Dag ontdekken welke studie bij jou past! Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich. Kies uit bijna 50 studies!

Waar gaat de studie over? Welke vakken krijg je en wat kun je ermee worden? Je krijgt het allemaal te horen bij de opleidingspresentaties op diverse locaties in het centrum, op loopafstand van elkaar. Helaas kun je dus niet op alle faculteiten een kijkje nemen, maar tijdens de presentaties krijg je zeker een goed beeld van waar je gaat studeren, of dat nu in Leiden of Den Haag is!

Ouders mee?
Bij registratie dien je ook aan te geven of je wel of niet 1 ouder of begeleider meeneemt. Wil je graag 2 ouders meenemen? Eén van hen kan vast rondkijken op de informatiemarkt. Hier ben je de hele dag welkom om al je vragen te stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs. En natuurlijk om al het informatiemateriaal dat je nodig hebt voor je studiekeuze te verzamelen

Aanmelden

Meer informatie over de Open Dag volgt vanaf begin september 2018. Vanaf dan kun je je ook echt aanmelden voor de Open Dag.

Wil jij graag naar de Open Dag op 13 oktober?
Laat ons je gegevens weten en we houden je op de hoogte wanneer je je voor de volgende Open Dag kunt aanmelden.