Loop een dagje mee bij Natuurkunde

Studievoorlichting

Meeloopdag Natuurkunde

17 september 2018 - 7 juni 2019
Oort
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Natuurkunde

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Natuurkunde aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Je kunt een dagje meelopen als je minimaal in 5 vwo zit en als je je al hebt geori├źnteerd op de opleiding door deelname aan de Open dag of het Proefstuderen. Ook vinden we het belangrijk dat je de opleidingsbrochure of de website hebt bekeken.

Data en aanmelden

In overleg met jou prikken we een datum waarop je zoveel mogelijk verschillende kanten van de studie te zien krijgt. De opleiding neemt contact met je op nadat je je hebt aangemeld.

Locatie & routebeschrijving

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Leiden Centraal bus 57 (halte Wassenaarseweg/Corpus) of bus 37 (halte Niels Bohrweg).