Kom Proefstuderen bij Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Kom Proefstuderen bij Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Een middag in de collegebanken

Tijdens deze middag duik je in de opleiding Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie. Welke onderwerpen komen er tijdens de studie aan bod en hoe benader je die? En wat kun je na je studie met antropologie? Onze studieadviseur en docenten vertellen je er meer over! Na de colleges kun je napraten met studenten, staff en docenten.

Locatie & routebeschrijving