Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Criminologie

Studievoorlichting

Proefstuderen Criminologie

Datum
6 april 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Een middag in de collegebanken

Ben jij een leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Criminologie te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen! Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan studenten die Criminologie studeren. 

Huiswerkopdracht Proefstuderen

Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vragen we je voorafgaand aan het Proefstuderen een opdracht te maken. Deze opdracht ontvang je een week van tevoren via de e-mail.

Programma

Tijd

Activiteit

10.30 – 11.00 uur

Inloop en ontvangst met koffie en thee

11.00 – 12.00 uur

Hoorcollege Criminologie

12.00 – 13.00 uur

Werkgroep Criminologie

13.00 – 13.30 uur

Lunch en vragen

13.30 – 14.30 uur

Stadswandeling

Locatie & routebeschrijving