Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij de Academische Pabo

Studievoorlichting

Proefstuderen Academische Pabo

Datum
5 april 2018
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Kom Proefstuderen bij de Academische Pabo en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Een ochtend in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als student proefcolleges, krijg je meer te horen over de arbeidsmarkt na de Academische Pabo en kun je al je vragen stellen aan de docenten, studenten en studieadviseurs van de Academische Pabo. 

Locatie & routebeschrijving