Universiteit Leiden

nl en
Proef de sfeer in de collegebanken, in studentenstad Leiden

Studievoorlichting

Meeloopdag Politicologie/Internationale Politiek

Datum
24 april 2018
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Met onze websites en brochures proberen we je een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van onze opleidingen. Maar, zoals ze in Engeland zeggen, the proof of the pudding is in the eating. Daarom organiseren we meelopdagen, waarop jij kunt ervaren hoe de collegebanken aanvoelen en uit eerste hand hoort wat er zoal aan de orde komt in een politicologisch college. Tijdens een meeloopdag kun jij in gesprek met collega-studiekiezers, zittende studenten en met docenten. Na afloop kun je op verkenningstocht in Leiden, een van de gezelligste studentensteden van Nederland.

Programma meeloopdag 24 april 2018

12:45 Ontvangst ingang Faculteit Sociale Wetenschappen

13:00-15:00 College Inleiding Politieke Wetenschappen

15:00-15:30 Korte presentatie en rondleiding faculteit

15:30-16:00 Bezoek studievereniging SPIL

Aanmelden

Dat doe je online, via deze link.