Loop een dagje mee bij Pedagogische Wetenschappen

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Loop een dagje mee met Pedagogische Wetenschappen

Denk je erover om Pedagogische Wetenschappen te studeren en wil je graag een beter beeld van de studie? Dan is hier je kans!

Op de meeloopdag beleef je een dag uit het leven van een pedagogiekstudent: je volgt een werkgroep en een college met eerstejaarsstudenten. Je krijgt een rondleiding door de faculteit en als je dat wilt óók door de stad! Natuurlijk kun je al je vragen kwijt op deze dag.

Om mee te kunnen lopen bij Pedagogiek zit je minimaal in 6 vwo en heb je de Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of meegedaan met Proefstuderen bij Pedagogische Wetenschappen.

Loop een dagje mee met Pedagogische Wetenschappen en meld je aan!

Je kunt je ook aanmelden voor 16 mei 2018 ››

Programma Meeloopdag

We verzamelen op Leiden Centraal om vervolgens samen op te lopen naar de faculteit.

Wij willen graag je beter leren kennen en jij ons waarschijnlijk ook!

Het hoorcollege dat je volgt, gaat over orthopedagogiek: Inleiding in de pedagogische en onderwijswetenschappen 2B ››

Aansluitend aan het hoorcollege volg je een werkgroep over pedagogiek in het algemeen: Hoe zien we pedagogiek terug in de hedendaagse maatschappij?

Wat is een werkgroep?

Tijdens een werkgroep maak je in kleine groepjes opdrachten en deze bespreek je met elkaar. Er wordt vaak gediscusieerd en het kan voorkomen dat je een presentaties geeft die je hebt voorbereid. Er wordt in ieder geval een actieve houding van je verwacht!

Tijdens de rondleiding maak je kennis met de Faculteit der Sociale Wetenschappen. We zullen ook eventjes binnenlopen bij Emile, de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen.

Je luncht in het restaurant van de faculteit.

Vanaf 13.00u ben je van harte uitgenodigd om samen met de studentambassadeur een wandeling door Leiden te maken. Niet verplicht, wel ontzettend leuk!

Contact

Heb je nog vragen over de meeloopdag van Pedagogische Wetenschappen? Onze studentambassadeur Pedagogiek weet overal het antwoord op: mail de studentambassadeur ››

Locatie en routebeschrijving