Universiteit Leiden

nl en
Kom Online Proefstuderen bij Rechtsgeleerdheid

Studievoorlichting

Online Proefstuderen Rechtsgeleerdheid

Datum
26 februari 2018 - 20 april 2018

Programma

Online Proefstuderen Rechtsgeleerdheid is dé mogelijkheid om erachter te komen of de studie Rechten bij je past. In dit online programma komen namelijk de verschillende vakken uit de bachelorfase Rechtsgeleerdheid aan bod, waardoor je een goede en eerlijke indruk krijgt van de inhoud van de studie. Je maakt allereerst kennis met het recht in algemene zin. Het betreft een introductie in de fundamentele begrippen en onderscheidingen van het recht. Vervolgens wordt dieper ingegaan op een aantal onderwerpen binnen de verschillende rechtsgebieden en wordt kennis gemaakt met juridisch argumenteren. 


NB: Voor Online Proefstuderen Rechtsgeleerdheid kun je je alleen aanmelden als je bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Leiden aan een voorlichtingsactiviteit (zoals een Open Dag of aan Proefstuderen) hebt deelgenomen.

Te besteden studielasturen:  20 slu