Universiteit Leiden

nl en
Kom Online Proefstuderen bij Psychologie

Studievoorlichting

Online Proefstuderen Psychologie

Datum
26 februari 2018 - 20 april 2018

Programma

Centraal tijdens Online Proefstuderen staat de werking van het geheugen. De complexe werking van het geheugen wordt stap voor stap uitgelegd en het geheugen wordt van twee kanten bekeken. Het begint met een meer theoretisch gedeelte over 'geheugenkunstenaars', mensen die een uitzonderlijk geheugen hebben. Vervolgens wordt er in het onderdeel 'geheugenfouten' gekeken naar wat er in de praktijk mis kan gaan met het geheugen. Tijdens Online Proefstuderen maak je verschillende quizzen en opdrachten, onder andere het uitvoeren van een experiment, het beschrijven van een casus en een betoogopdracht

Online Proefstuderen Psychologie is bestemd voor leerlingen uit het vwo.
Te besteden studielasturen:  20 slu