Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Recht en Economie

Studievoorlichting

Meeloopdag Recht en Economie

Datum
1 december 2017
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Deze meeloopdag zit helaas vol!

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Recht en Economie.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van Recht en Economie. Op deze dag zullen we zowel een hoorcollege als een werkgroep volgen, zodat je een goede indruk van het onderwijs krijgt. Tijdens deze dagen proef je bovendien de sfeer van de faculteit en kan je uiteraard al je vragen stellen. 

Om aan een meeloopdag bij Recht en Economie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiĆ«nteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Programma

10:30 uur Ontvangst
11:00 - 12:00 uur Hoorcollege Europees recht
12:00 - 13:00 uur Werkgroep Economie
13:00 - 13:15 uur Rondleiding door de faculteit


Zou je een dag willen meelopen of wil je nog meer informatie over de afstudeerrichting Recht en Economie? Stuur dan een e-mail naar: f.h.dooper@law.leidenuniv.nl.