Loop een dagje mee

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Programma
Tijdens deze meeloopdag volg je een college van het vak Cultuur en globalisering.

Contact
Als je vragen hebt over de opleiding of de meeloopdag kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.