Loop een dagje mee bij Academische Pabo

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Academische Pabo

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Academische Pabo is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

10.45 verzamelen op Leiden Centraal Station
11.00 tutoraat
13.00 college ontwikkelingspsychologie
15.00 rondleidingen FSW en Hogeschool Leiden
16.00 einde meeloopdag

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.