Kom Proefstuderen bij Psychologie

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Een dag in de collegebanken

Kom Proefstuderen bij Psychologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Colleges en voorbereiding

Je volgt colleges als een student. Daarbij hoort natuurlijk de voorbereiding van een colleges en een werkgroep. Bij het programma vind je straks informatie over de proefcolleges, maar ook opdrachten. Het is de bedoeling dat je deze opdrachten maakt voordat je naar het college en de werkgroep komt. Roepen de opdrachten vragen bij je op? Schrijf van tevoren al je vragen en gedachten over de stof op. Wie weet ontstaat er een levendige discussie.

Locatie & routebeschrijving