Kom Proefstuderen bij Oude Nabije Oosten-studies

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Ben jij leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Oude Nabije Oosten-studies te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen!

Een middag in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Oude Nabije Oosten-studies studeert. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: we zullen je daarom huiswerk toesturen.

Praktisch

• Het huiswerk bestaat uit een artikel dat je moet lezen en een bijbehorende opdracht. We zullen je het huiswerk zo snel mogelijk na je aanmelding toesturen.
  • Een week voor aanvang van het Proefstuderen ontvang je alle informatie over de locatie en de route.
  • Je volgt deze middag het hoor- en het werkcollege van één studie. Deelnemen aan meerdere studies is niet mogelijk.
  • Wil je je oriënteren op meerdere studies? Dan is de Open Dag een geschikte dag voor jou.
  • Studeer je al (HBO/WO)? Ook dan ben je van harte welkom om te komen Proefstuderen.
  • Vragen? Stel ze via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl

Locatie & Routebeschrijving