Kom Proefstuderen bij Life Science & Technology

Science Campus
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens start het opleidingsprogramma. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding.

Tijd Activiteit
09:15 Ontvangst en informatiemarkt in het Gorlaeus Laboratorium
09:45 Algemene welkomstpresentatie
10:30 Opleidingspresentatie
11:15 Pauze
11:30 Hoorcollege
12:00 Lunch
12:30 Rondleiding langs laboratoria
12:45 Practicum *
13:45 Presentatie "Afgestudeerd - en nu?" *
14:45 Afsluiting

* De helft van de aanwezigen krijgt eerst het practicum en daarna de presentatie, voor de andere helft geldt de omgekeerde volgorde.

Huiswerkopdracht Proefstuderen

Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vragen we je voorafgaand aan het Proefstuderen een opdracht te maken.

Huiswerkopdracht

Locatie & routebeschrijving