Kom Proefstuderen bij Engelse taal en cultuur

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Ben jij leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Engelse taal en cultuur te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen!

Een middag in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Engelse taal en cultuur studeert. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: we zullen je daarom huiswerk toesturen.

Praktisch

• Het huiswerk bestaat uit een artikel dat je moet lezen en een bijbehorende opdracht. We zullen je het huiswerk zo snel mogelijk na je aanmelding toesturen.
  • Een week voor aanvang van het Proefstuderen ontvang je alle informatie over de locatie en de route.
  • Je volgt deze middag het hoor- en het werkcollege van één studie. Deelnemen aan meerdere studies is niet mogelijk.
  • Wil je je oriënteren op meerdere studies? Dan is de Open Dag een geschikte dag voor jou.
  • Studeer je al (HBO/WO)? Ook dan ben je van harte welkom om te komen Proefstuderen.
  • Vragen? Stel ze via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl

Locatie & Routebeschrijving