Kom Proefstuderen bij Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Een dag in de collegebanken

Kom Proefstuderen bij Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Programma Proefstuderen

Tijdens deze dag duik je samen met onze studentambassadeur in de opleiding Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie. Welke onderwerpen komen er tijdens de studie aan bod en hoe benader je die? En als je afgestudeerd antropoloog bent, op welke terreinen kan je dan gaan werken? Ook zijn er tijdens de koffiepauzes docenten aanwezig met wie je kunt praten over de studie of over antropologie in het algemeen. Na het college kan je al je vragen stellen en kan je nog napraten met studenten en alumni.

Locatie & routebeschrijving