Kom Proefstuderen bij de bètaopleidingen

Science Campus
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van een studie, maar zoek je nog bevestiging? Of twijfel je nog tussen opleidingen? Kom dan Proefstuderen bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen! Je bent welkom bij de opleiding van jouw interesse zodat je kunt ervaren of de opleiding bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens starten de opleidingsprogramma’s. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten, docenten, en soms zelfs afgestudeerde-studenten van de opleiding. Vooraf krijg je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je op de dag zelf volgt.

Locatie en bereikbaarheid