Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Een middag in de collegebanken

Ben jij leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Bestuurskunde te studeren in Den Haag? Kom Proefstuderen!

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan studenten die Bestuurskunde studeren. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: we zullen je daarom huiswerk toesturen.

Hoe ziet je dag eruit?

We starten met een algemene presentatie over de inhoud en structuur van de opleiding Bestuurskunde, door een docent en student. Na de presentatie volg je een hoorcollege en werkcollege van één van onze twee tracks: Beleid, Bestuur en Organisatie (BBO) of Economie, Bestuur en Management (EBM). Als je benieuwd bent naar beide tracks, dan kun je in de tweede ronde ook de colleges van de andere track bijwonen. Na afloop staan er Bestuurskundestudenten klaar die je graag rondleiden door onze studielocatie Wijnhaven.

Locatie & routebeschrijving