Kom Proefstuderen bij Archeologie

Van Steenis
Einsteinweg 2
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Ben jij leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Archeologie te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen!

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan studenten die Archeologie studeren. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: we zullen je daarom huiswerk toesturen.

Hoe ziet je dag eruit?

We starten met een algemene presentatie over de inhoud en structuur van de opleiding Archeologie, door een docent en student. Na de presentatie volg je een hoorcollege en een werkcollege. Na afloop kun je speeddaten met onze docenten en krijg je een rondleiding langs de laboratoria en collegezalen in de faculteit.

Locatie & routebeschrijving