Loop een dagje mee bij Religiewetenschappen

Studievoorlichting

Meeloopdag Religiewetenschappen

20 november 2017
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Religiewetenschappen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Religiewetenschappen is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

• 10.45-11.00 uur verzamelen in het Lipsius gebouw
  • 11.00-13.00 uur hoorcollege Jews and Judaism: an introduction
  • 13.00-14.00 uur koffie Thee Taart Uurtje met studievereniging TFLS
  • 14.00-15.00 uur pauze, stel je vragen aan de eerstejaars studenten!
  • 15.15-17.00 uur hoorcollege Religion in the World

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.