Loop een dagje mee Philosophy: Global and Comparative Perspectives

Studievoorlichting

Meeloopdag Philosophy: Global and Comparative Perspectives

8 november 2017

Loop een dagje mee bij de opleiding Philosophy: Global and Comparative Perspectives

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Philosophy: Global and Comparative Perspectives is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.