Loop een dagje mee bij Kunstgeschiedenis

Studievoorlichting

Meeloopdag Kunstgeschiedenis

20 november 2017
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Kunstgeschiedenis

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Kunstgeschiedenis is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

08.30 uur verzamelen op Leiden Centraal
08.45-9.00 uur naar de faculteit
09.15-11.00 uur hoorcollege Moderne en Hedendaagse Kunst en Fotografie
11.00-11.15 uur korte pauze
11.15-13.00 uur hoorcollege Arts in Society
13.00-14.00 uur lunchpauze en afsluiting van de dag
14.00-15.00 uur terug lopen naar Leiden Centraal met korte stadswandeling

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.