Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Fiscaal Recht

Studievoorlichting

Meeloopdag Fiscaal Recht

Datum
27 november 2017
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Fiscaal Recht.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van Fiscaal Recht. Op deze dag zullen we zowel een hoorcollege als een werkgroep volgen, zodat je een goede indruk van het onderwijs krijgt. Tijdens deze dagen proef je bovendien de sfeer van de faculteit en kan je uiteraard al je vragen stellen. 

Om aan een meeloopdag bij Fiscaal Recht deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiĆ«nteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Programma

12:15 - 12:30 uur Inloop koffie en thee + praten met studenten
13:00 - 14:00 uur Hoorcollege Inleiding Internationaal publiekrecht
14:00 - 15:00 uur Werkgroep Fiscaal Recht
15:00 - 15:30 uur Vragen/rondleiding

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij Yasemin Glasgow (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Zij is de studentambassadeur van Fiscaal Recht.