Loop een dagje mee bij Film- en literatuurwetenschap

Studievoorlichting

Meeloopdag Film- en literatuurwetenschap

14 november 2017
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Film- en literatuurwetenschap

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Film- en literatuurwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

08.30 uur verzamelen op Leiden Centraal
08.45-09.00 uur naar de faculteit
09.15-11.00 uur hoorcollege Inleiding Literatuurwetenschap
11.00-11.15 uur korte pauze
11.15-13.00 uur werkcollege Tekst-beeldanalyse*
13.00-14.00 uur lunchpauze
14.00-15.00 uur teruglopen naar Leiden Centraal via stadswandeling

*er kunnen maximaal 6 scholieren aanschuiven bij dit werkcollege. Als er meer dan 6 scholieren zich aanmelden, kunnen ze naar een werkgroep van 13.15-15.00; dit werkcollege heeft wel hetzelfde onderwerp.

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.