Loop een dagje mee bij Criminologie

Studievoorlichting

Meeloopdag Criminologie

29 november 2017
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Criminologie.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van Criminologie. Op deze dag zullen we zowel een hoorcollege als een werkgroep volgen, zodat je een goede indruk van het onderwijs krijgt. Tijdens deze dagen proef je bovendien de sfeer van de faculteit en kan je uiteraard al je vragen stellen.

Om aan een meeloopdag bij Criminologie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiƫnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

12:30 - 13:00 uur Inloop en ontvangst in het Kamerlingh Onnes Gebouw
13:00 - 14:00 uur Hoorcollege Theoretische Criminologie
14:00 - 15:00 uur Werkgroep
15:00 - 15-30 uur Afsluiting, ruimte voor vragen en rondleiding door het gebouw

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij Anke de Crom (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Zij is de studentambassadeur van Criminologie.