Loop een dagje mee bij Arts Media and Society

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Arts Media and Society

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Arts Media and Society is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiĆ«nteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

09.45 uur verzamelen op Leiden Centraal
10.00-11.00 uur via stadswandeling naar de faculteit
11.15-13.00 uur hoorcollege Arts in Society
13.00-13.15 uur korte lunchpauze
13.15-15.00 uur hoorcollege Modern and Contemporary Art and Photography
15.00-16.00 uur afsluiting van de dag

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.