Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Wiskunde

Studievoorlichting

Meeloopdag Wiskunde

Datum
2 oktober 2017 - 29 juni 2018
Bezoekadres
Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Wiskunde

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Wiskunde aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Wiskunde deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten en bij voorkeur al in 6 vwo.

Data en aanmelden

In overleg met jou prikken we een datum waarop je zoveel mogelijk verschillende kanten van de studie te zien krijgt. Sommige dagen zijn daarvoor beter dan andere. Je kunt in principe op elke dag meelopen, maar dit semester (voorjaar 2018) is er in verband met het rooster geen mogelijkheid om mee te lopen op een vrijdag. De maandag is verder het meest geschikt. Er zijn dan twee hoorcolleges van twee verschillende vakken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie