Bio-Farmaceutische Wetenschappen - Universiteit Leiden - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen
Loop een dagje mee bij Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Studievoorlichting

Meeloopdag Bio-Farmaceutische Wetenschappen

30 oktober 2017
Science Campus
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Bio-Farmaceutische Wetenschappen deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Tot 1 mei krijgen 6 vwo scholieren voorrang. Daarnaast moet jij je al georiĆ«nteerd hebben op de opleiding door bestudering van de website en opleidingsbrochure, het bezoeken van een Open Dag of Proefstuderen en je hebben aangemeld voor deelname aan de online proefstudeermodule.

Locatie & routebeschrijving