Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Verdiepingsleergang Ondermijning: Doorontwikkeling van de Aanpak

Datum
donderdag 28 november 2024
Locatie
SBS
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Verdiepingsleergang voor ervaren practitioners in het werkveld van ondermijnende criminaliteit

Organisaties met verschillende rollen en bevoegdheden werken multidisciplinair, integraal én intersectoraal samen om ondermijnende criminaliteit in Nederland tegen te gaan. De aanpak ondermijning is in vele gevallen nog experimenteel. Ga op zoek naar een effectieve aanpak, passende oplossingen en interventies om georganiseerde ondermijnende criminaliteit terug te dringen.

Buig je over de vraag: Hoe kun je de aanpak van ondermijnende criminaliteit verder brengen? Verken samen met wetenschappers de kansen en uitdagingen in samenwerking en informatiedeling. Krijg les van onder andere hoogleraar ondermijningsstudies Pieter Tops, praktijkexperts en pioniers in het vakgebied.Voer het gesprek, wissel ervaringen uit en en reflecteer op de preventieve en repressieve elementen in de aanpak van ondermijnende criminaliteit. 

Meer informatie over deze Verdiepingsleergang

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.