Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst World Teachers Programme

Datum
maandag 18 maart 2024
Tijd
Locatie
Online

Heb je interesse in internationaal georiënteerd onderwijs met aandacht voor de rol van talen, culturen en diversiteit? Spreek je Engels op minimaal C1-niveau en wil je graag lesgeven in het Engels? Dan is het World Teachers Programme (WTP) wellicht iets voor jou!

Met dit profiel leer je lesgeven op internationale en/of tweetalige scholen voor voortgezet onderwijs. Je verzorgt je lessen geheel of gedeeltelijk in het Engels. In semester 2 is er de mogelijkheid om 3 à 4 weken in het buitenland stage te lopen.

Meer weten? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst over het World Teachers Programme. Tijdens de presentatie krijg je informatie over dit programma en kun je vragen stellen. Houd er rekening mee dat deze voorlichting in het Engels zal plaatsvinden.

Informatie over het World Teachers Programme

Kijk op de website van het World Teachers Programme voor informatie over onder andere

  • de toelatingseisen
  • aanmelddeadlines

Meer weten over het World Teachers Programme?

Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Andere opleidingstrajecten

Als dit traject niet bij jou past, maar je wilt wel leraar worden, kijk dan welke opleidingstrajecten je bij ons kunt volgen.

Over alle opleidingen worden voorlichtingsbijeenkomsten gehouden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.