Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Zij-instroomtraject

woensdag 19 oktober 2022
Online

Heb je een baan in het voortgezet onderwijs maar nog geen onderwijsbevoegdheid? En heb je de juiste universitaire vooropleiding? Dan kun je samen met de school besluiten om het zij-instroomtraject te volgen. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst.

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs. Deze voorlichtingsbijeenkomst richt zich specifiek op het Zij-instroomtraject. Tijdens de presentatie krijg je informatie over het Zij-instroomtraject en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Advies: lees voor aanvang van de voorlichtingsbijeenkomst de informatie over het zij-instroomtraject op de website.

Meer weten over het zij-instroomtraject?

Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Andere opleidingstrajecten

Als dit traject niet bij jou past, maar je wilt wel leraar worden, kijk dan welke opleidingstrajecten je bij ons kunt volgen.

Over alle opleidingen worden voorlichtingsbijeenkomsten gehouden.