Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Educatieve minor/Educatieve module

Datum
woensdag 12 oktober 2022
Tijd
Locatie
Online

Zit je in het derde jaar van je bacheloropleiding of heb je een bachelor afgerond en overweeg je leraar in het voorgezet onderwijs te worden? Dan is de Educatieve minor of Educatieve module wellicht wat voor jou. Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst voor meer informatie.

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs. Tijdens deze presentatie krijg je informatie over de Educatieve minor en Educatieve module en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Advies: lees voor aanvang van de voorlichtingsbijeenkomst de informatie over de Educatieve minor of Educatieve module.

Meer weten over de Educatieve minor of Educatieve module?

Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Andere opleidingstrajecten

Als dit traject niet bij jou past, maar je wilt wel leraar worden, kijk dan welke opleidingstrajecten je bij ons kunt volgen.

Over alle opleidingen worden voorlichtingsbijeenkomsten gehouden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.