Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Start kenniskring Samen onderzoeken

Datum
vrijdag 7 oktober 2022
Locatie
Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden

In het najaar van 2022 start het ICLON een kenniskring waar docenten uit het voortgezet onderwijs en het primair onderwijs, onderzoek kunnen doen onder begeleiding van het ICLON. De kenniskring zal ongeveer elke 3 weken 3 uur samen komen om kennis op te doen over onderzoek doen en stappen te ondernemen. Onderzoek is een sociaal proces dat baat heeft bij samen nadenken over onderzoeksvragen, dataverzameling, data-analyse en het dissemineren van bevindingen en conclusies. Daarom vormen we een onderzoeksgroep van maximaal 10 personen met een begeleider van de universiteit.

Samen onderzoeken

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.