Studievoorlichting

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Welkom op de evenementpagina van de Psychologie Bachelor Introductiedag. We heten je van harte welkom bij de Bachelor Psychologie en wensen je veel succes met je studie!

De eerste paar dagen van het eerste jaar van de Bachelor Psychologie bestaan uit de introductiedagen. Op deze dagen wordt nuttige en praktische informatie met je gedeeld omtrent het programma Psychologie en studeren in Leiden in het algemeen. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de digitale systemen die de Universiteit gebruikt voor vakinschrijvingen en studeren. Ook krijg je uitleg van de studieadviseurs over jouw toekomstige loopbaan in de bachelor. Daarnaast maak je kennis met je medestudenten die samen met jou de vakken in het eerste jaar zullen volgen. Je studentmentor begeleidt je op de eerste dag.

Op deze pagina vind je het programma en andere belangrijke informatie voor de introductiedagen. Daarnaast krijg je eind augustus een mail met informatie over jouw eerste dagen.

Je ontvangt eind augustus een mail met je persoonlijke rooster voor de Introductiedag op 5 september.

Programma 5 september

Het eerste deel van de introductiedag vindt plaats in twee verschillende groepen. Groep 1 heeft in de ochtend de kennismaking en uitleg praktische zaken en groep 2 in de middag. In de mail die je eind augustus ontvangt, lees je in welke groep je bent ingedeeld en in welk lokaal je wordt verwacht.

Programma ochtendgroep:

08:45 - 09:00 Inloop en ontvangst Centrale hal
09:00 - 11:00 Kennismaking en uitleg praktische zaken Lokalen (zie mail)
11:00 - 15:15 Pauze en lopen naar het Gorlaeus Collegezalengebouw
15:15 - 17:00 Jouw eerste college: Inleiding in de Methodologie en Statistiek Gorlaeus 04/05

Programma middaggroep:

11:45- 12:00

Inloop en ontvangst Centrale hal
12:00 - 14:00  Kennismaking en uitleg praktische zaken Lokalen (zie mail)
14:00 - 15:15 Pauze en lopen naar het Gorlaeus Collegezalengebouw
15:15 - 17:00 Jouw eerste college: Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Gorlaeus 04/05

Programma 6 september

Op dinsdag 6 september heb je een voorlichtingsbijeenkomst met de studieadviseurs van de bachelor Psychologie. Tijdens de bijeenkomst hoor je wat je dit studiejaar kunt verwachten en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over praktische en studieadvieszaken.

Welkomstpagina

Op deze pagina vond je alle informatie voor de introductiedag. Wil je meer lezen over jouw tijd als nieuwe student aan de Universiteit Leiden? Ben je benieuwd naar tips van studenten? Bekijk dan de Welkomstpagina Bachelor Psychologie. De Welkomstpagina wordt eind juli geüpdatet.