Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Presentatietraining

Datum
woensdag 1 juni 2022 - woensdag 8 juni 2022
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Ontspannen presenteren, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je jouw boodschap inhoudelijk sterk overbrengt en tegelijkertijd op een open manier in verbinding blijft met je publiek?

Met onze presentatietraining brengen wij je terug bij de kern. We reiken je praktische handvatten aan om in korte tijd ’vanzelf’-sprekend te presenteren. Ontspannen, vertellend over waar het voor jou echt om gaat en prettig om naar te luisteren. Niet door allerlei trucjes, maar doordat je erop vertrouwt dat jouw verhaal wel in je zit. 
Je leert hoe je ontspanning kunt vinden in discomfort. Zo kun je ondanks de aanwezigheid van de druk die bij spreken voor groepen nu eenmaal komt kijken, toch in het moment blijven als je voor een groep staat. En wordt presenteren niet heel anders dan praten aan de keukentafel. 

We bieden vakkundige, geduldige en begripvolle begeleiding met op jouw situatie toegespitste interventies. Kortom een stimulerende omgeving om je verborgen presentatietalent naar een hoger plan te tillen. 

Data en locatie
 

Datum: woensdag 1 en 8 juni 2022, 9.30-17.00 uur.
Locatie: Locatie van de Universiteit Leiden in Den Haag: Schouwburgstraat 2
Deelnemers: er is plaats voor 20 deelnemers

Kosten

Kosten: €950,-

Meer informatie over de Presentatietraining

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.