Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

UITGESTELD Conferentie Maatschappelijke Baten Hoger Onderwijs

Datum
donderdag 16 juni 2022
Locatie
Wijnhaven

Op donderdag 16 juni 2022 wordt de conferentie over Maatschappelijke Baten van Hoger Onderwijs gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door de Faculteit Governance and Global Affairs en de vakgroep Economie (Faculteit der Rechtsgeleerdheid). De conferentie wordt gehouden in Wijnhaven, op de campus Den Haag, Turfmarkt 99 in Den Haag. 

Tijdens deze dag zullen onderzoekers, beleidsmakers, accountants en bestuursleden bijeenkomen om te debatteren over de maatschappelijke baten van hoger onderwijs, in de brede zin van het woord.

Er zullen plenaire discussies en beleidssessies worden gehouden over onder meer investeringen in hoger onderwijs, financiering, ongelijkheid, internationalisering en digitalisering. Daarnaast zullen verschillende academische sessies worden georganiseerd over onderwerpen die van belang zijn in het brede belang van hoger onderwijs voor de samenleving.

voor meer informatie en aanmelden, klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.